Представяне на кандидатите за общински съветници с преференция 108, 109 и 110



????В листата за общински съветници на БСП може да подкрепите преференциално:

✅Иван Попов 1️⃣0️⃣8️⃣✔️

✅Иванка Кофетарова 1️⃣0️⃣9️⃣✔️

✅д-р Нина Липанова 1️⃣1️⃣0️⃣✔️

????Гласувайте за БСП с номер 1️⃣✅

Иван Кузманов Попов 1️⃣0️⃣8️⃣✔️

Роден на 23.04. 1959 г. в гр. Козлодуй. Средно  образование завършва в ТЯМЕТ „СТ. Станчев“ гр. Плевен. Висше – СА „Д.А.Ценов“ специалност „Икономика на промишлеността“ Работил в община Свищов като контрол на цени и спекула, управител на офис „Сиджи България“ – управител на собствена фирма, управляващ съдружник  на фирма Бултрекс гр. Левски и частен бизнес. Владее руски и румънски езици. Семеен с две дeца . Член на БСП.

Иванка Кирилова Кофетарова 1️⃣0️⃣9️⃣✔️

Родена 1955 год. Ива висше икономическо образование – СА „Д. А. Ценов“ Свищов и квалификация Висша бизнес школа към СА. Работила към Изчислителен център на „Свилоза“, Свинекомплекс Б. Сливово – ТЗ и гл. счетоводител и ЧЗИБ като гл. счетоводител, директор и прокурист Асетбанк – служител обслужващ клиенти и Община Свищов -  МДТ.

За себе си казва: че никога не е равнодушна към това което се случва. Това е една от причините да се кандидатира за общински съветник. Ще бъда безкомпромисна към онези които вървят срещу обществения интерес. Искам да видя прозрачно управление на общината. Искам да видя професионално, компетентно управление с човешко лице, управление за хората, осъществявано от добри специалисти. Искам да видя просперираща община, със спокойни хора, живеещи в безопасна обстановка. Аз съм човек, който вярва във възможностите си. Имам енергия и желание да дам всичко от себе си за развитието на община Свищов. Ще докажа на всички че си е заслужавало да ми гласуват доверие. Семейна с две деца. Член на БСП.

Д-р Нина Кръстева Михова – Липанова 1️⃣1️⃣0️⃣✔️

Родена на 12.03.1962 г. в гр. Бяла об. Русе. Средно образование завършва в Математическа гимназия „Баба Тонка“ Русе. Висше ВМИ гр. Плевен. След завършването й през 1988 г. до 1992 работи в Работническа поликлиника на СХК „Свилоза“. От 1993 г. работи като ординатор в кожно отделение на Общинска болница Свищов. Започва специализация кожни и  венерически болести. През 2001 год. придобива специалност в кожна клиника на Александровска болница София.  От 2002 работи като дерматолог. От 2017 работи и като лекар  към ИСМП Велико Търново и ОРСМП Свищов Семейна с едно дете.

Автор: BspSvishtov.EU

© 2024 Всички права запазени. Създадено от БСП Свищов