Представяне на кандидатите за общински съветници с преференция 101 и 102



Скъпи съмишленици,

в няколко публикации през месеца ще ви представя кандидатите за общински съветници в листата на БСП.

Вярваме, че комбинацията между опит, професионализъм и младежка енергия е правилният път.

На 29 октомври гласувайте с 1️⃣✔️ за БСП и преференция за кандидата, на който се доверявате.

д-р София Борисова Вергилова 1️⃣0️⃣1️⃣✔️

Родена на 21.01.1989 год. в Бяла Слатина. Доктор по икономика в направление „Световно стопанство и международни икономически отношения“. Специализации: „Организация и управление на туризма“ и „Икономическа педагогика“. През 2023 год. завършва  Училище за политика „Димитър Паница“. Общински съветник периода 2019 – 2023 г.

Заместник председател на Общински съвет Свищов и председател на комисия икономическо развитие, финанси и бюджет. Работи в аутсорсинг сферата (Телус Интернешанъл). Семейна с две деца.  Владее немски и английски език. Член на БСП.    

арх. Младен Кирилов Лисичев 1️⃣0️⃣2️⃣✔️

         

Роден на 05.07.1957 г. в Плевен. Завършва Техникум по строителство и архитектура „Никола Фичев“ гр. Плевен. Завършва Висше образование във ВИАС /днешен УАСГ/ София, степен магистър, дипломна работа към катедра сградоустройство.

1984 год. започва работа в Териториална  проектантска организация гр. Плевен. По-важни проекти в които участва са Общ устройствен плана на Плевен, застроителен план на западната част на гр. Белене, производствена зона Запад на гр. Червен бряг. Застроителни планове на над 15 села. 1987 год. е назначен за главен архитект на гр. Свищов и работи като такъв до края на 1993 год. От 1994 до 1996 работи като проектант на свободна практика. През 1996 г. след конкурс е назначен за управител на „Строително предприятие“ ООД. 1997 г. е изпълнителен директор на СМК – Инвест“ АД, където продължава да работи до момента и се занимава с проектиране и консултации. Женен, с две деца.

           

Автор: BspSvishtov.EU

© 2024 Всички права запазени. Създадено от БСП Свищов