БСП Свищов със заявка за ново начало




Непосредствено преди предстоящите местни избори БСП Свищов заздравява структурите си. През последните години столетницата в Свищов бе считана за придатък на местната власт и не присъстваше със собствена позиция по редица, важни за града, въпроси. Липсата на партийна дейност и активност от страна на общинските съветници от БСП промени облика на Столетницата в Свищов.

Това е на път да се промени след свалянето на доверието на доскорошното ръководство в Свищов и напускането на членове на БСП, в лицето на Севдан Златанов, които одобряват доскорошното “безвремие” в структурата. Напомняме, че Златанов прочете декларация на редовна сесия на общинския съвет от името на общинските съветници от БСП, с която изключиха единствения активен съветник от БСП София Вергилова от групата на общинските съветници.

На социалистите в Свищов предстои избор на ново ръководство и подготовка за предизборна кампания. Дотогава партията ще се ръководи от работна група с представители от Свищов, Велико Търново и София. Представители на работната група в Свищов са Милка Томева и София Вергилова.

Вярваме, че най-доброто предстои!

Автор: BspSvishtov.EU

© 2024 Всички права запазени. Създадено от БСП Свищов