БСП Свищов откри предизборната кампания



На 04.10.2024 бе открита предизборната кампания за 4 МИР в Свищов. Кандидатите за народни представители, общинското ръководство и съмишленици участваха в засаждането на 8 червени рози.

Проведохме срещи с жителите на града и събрахме част от партийния актив, за да представим листата и приоритетите на БСП Обединена левица. Водач на листата е Мариана Бояджиева. Присъстваха представители от листата: Георги Филипов, Даниела Давидкова, Димана Ангелова, Марио Иванов и не на последно място кандидатът на БСП Свищов Йордан Нейков, който е на шесто място в листата. Гост бе и Мая Манолова.

В навечерието на поредните парламентарни избори още преглъщаме горчивината на политическия колапс през последните години. Има едно нещо, което е в основата на все по-апатичните избиратели и това е липсата на справедливост. Вярвам, че е време за справедливост, за сериозно отношение към българския народ, а платформата на БСП-Обединена левица е доказателство, че имаме и решенията това да се случи. 100 Решения за проблемите в социалната политика, здравеопазването, образованието, икономиката, регионалната политика. Всичко, което ни пречи да живеем достойно има своето решение, а ние имаме подготовката и волята. Трябва ни само вашата подкрепа. Подкрепете нашата листа с 2️⃣8️⃣✅ и кандидата на БСП Свищов Йордан Нейков с преференция 1️⃣0️⃣6️⃣✅

С уважение,

София Вергилова

Председател на Общински съвет на БСП, Свищов

Автор: BspSvishtov.EU

© 2024 Всички права запазени. Създадено от БСП Свищов